best free html templates

O nama

Drvenarije d.o.o je mala porodična firma smještena u selu Ubli, u blizini Podgorice. Osnovna djelatnost firme je proizvodnja i prodaja unikatnih proizvoda od drveta.
Od hobija preko velike ljubavi prema drvetu, napravili smo posao gdje autentičnom ponudom uljepšavamo trpeze u Crnoj Gori i šire.

U našoj radionici izradjujemo raznovrsne rukotvorine od drveta. Imamo raznovrsnu ponudu a izdvajamo daske za serviranje meze, karlice svijećnjake, stalke za vino i čaše, podmetače za čaše, podloge za torte itd. Rukotvorine pravimo od jedinstvenih komada drveta. U ponudi imamo bukvu, jelu, smrču, hrast, trešnju a u specijalnim prilikama koristimo i orah.

Sve rukotvorine premazujemo sa pravljenim voskom od parafinskog ulja sa kombinacijom pčelinjeg voska, kako bi se hrana mogla servirati i ista jesti bez posledica. Rok trajanja proizvoda zavisi od kupaca i njihove brige o drvetu i daskama koje isključivo zahtjevaju ručno pranje. Rok izrade naručenog proizvoda zavisi od količine i najčešće bude do 7 dana. Daske je poželjno jednom mjesečno premazati maslinovim uljem kako bi se produžio vijek trajanja.

Pogledajte našu ponudu , odaberite i poručite rukotvorinu. Naši proizvodi su idealni i kao poklon, da obradujete vama dragu osobu.

Što oči vide to ruke naprave!

Drvenarije d.o.o

Drvenarije - Unikatni proizvodi od drveta
Drvenarije - Unikatni proizvodi od drveta

Prednosti drveta

Kroz istoriju razvoja materijala za posuđe, drveno posuđe je bilo u svakodnevoj upotrebi jer je bilo lako dostupno i lako za obrađivanje. Dakle, drveni pribor ima viševjekovnu tradiciju u skoro svim kulturama i na svim kontinentima. Čak i sa pojavom plastike, drvene varjače, tacne, podmetači, daske za sječenje mesa ili drvene kutije za hljeb nisu prestale da se koriste.

Daske za sječenje ili serviranje meze i hrane glavni su djelovi svake kuhinje. Ako je potrebno da nešto poslužite na prirodan način onda su to daske koje svojim dizajnom čine jelo još ukusnije.

Drveni pribor je zdraviji u odnosu na pribor napravljen od čelika ili plastike, jer se na drugim materijalima bakterije nesmetano zadržavaju i razvijaju, dok drvo im prirodnu otpornost koja uništava bakterije. Takođe, drvene daske štite Vaše noževe od ubrzanog tupljenja.

Bilo da ste izabarali dasku od jele, hrasta, trešnje ili oraha ili nekog drugog drveta ili njihove kombinacije, svaka daska je kvalitetna na svoj način, zavisno od njene namjene.

Drvenarija za domaćinstvo Vam može trajati i nekoliko godina, ukoliko je pravilno održavate. Ne smijete je izlagati visokim temperaturama i ne smijete je potapati u vodi. Potrebno je i da je premažete zaštitnim maslinovim uljem kako bi je sačuvali od pucanja.

Drvenarije - Unikatne rukotvorine od drveta

Galerija

Ko smo mi

Kontakti

Informacije

Primajte nove informacije o našoj ponudi